IHLIA 'Homobieb'

 

TIJDBALK   LEESLIJSTEN       RECENSIES   HOMOGESCHIEDENIS.NL

 

Welkom! Leuk dat je onze website bezoekt! Wij kunnen je als 'homobieb' goed op weg helpen met informatie voor je werkstuk, spreekbeurt of andere opdrachten die je moet maken. Alles wat je wilt weten over homoseksuele mannen, lesbische vrouwen, biseksuelen en transgenders, vind je hier. Een tijdbalk met de Nederlandse homo/lesbische geschiedenis en leeslijsten met een overzicht van recente titels over een bepaald onderwerp kan je al goed op weg helpen. Zit daar het antwoord op je vraag niet tussen of kom je er niet helemaal uit, stuur dan gerust een mailtje!

Behalve dat we heel veel boeken, tijdschriften, posters en dvd's bewaren die over homoseksualiteit gaan, organiseren we bijvoorbeeld ook tentoonstellingen om homoseksualiteit zichtbaar en bespreekbaar te maken. Trouwens, als je houdt van lezen, onze collega Connie van Gils schrijft iedere week een recensie over een boek dat te vinden is in onze collectie. Ga hiervoor snel naar onze recensiepagina.


STEL HIER JE VRAAG

Als je een vraag hebt gesteld, wil je natuurlijk ook snel een antwoord terug. Het komt wel eens voor dat een reactie van ons in de map 'ongewenst'  van iemands mailbox terechtkomt, mocht je dus na een aantal dagen nog steeds niets van ons hebben gehoord. 


Naam:
E-mailadres:
Je vraag:
Is ijs warm of koud? /
Is ice hot or cold?

IHLIA